Kwaliteit is meer dan vanzelfsprekend

Elke dag opnieuw zetten we ons 100% in om de kwaliteit binnen de gehele verpakkingsketen te waarborgen. Altijd zoeken we naar manieren om het nóg beter te doen; kwaliteit leveren is voor ons meer dan vanzelfsprekend. Daarin doen we ook geen concessies.

De totstandkoming van het verpakkingsproduct is altijd een samenspel tussen onze productspecialisten en uw vraag. Samen zorgen we ervoor dat uw producten veilig en efficiënt verpakt worden in verpakkingsmaterialen die aan de strengste eisen voldoen.

 

Certificering en lidmaatschap

Natuurlijk zijn we ISO 9001 (HACCP)-gecertificeerd. Al onze productielocaties beschikken eveneens over de vereiste certificaten, zoals AIB (American institute of Baking) en de BRC Global Standards (British Retail Consortium).

We zijn tevens lid van de European Flexible Intermediate Bulk Container Association (EFIBCA).

 

Duurzaamheid en MVO

We willen op een maatschappelijke, verantwoorde manier ondernemen en groeien. En we willen bijdragen aan een duurzame wereld met oog voor de toekomstige generaties. Daarom worden jaarlijks onze MVO-inspanningen getoetst door het Franse EcoVadis. We zijn er trots op dat we hiervoor de gouden erkenning hebben gekregen.